diumenge, 7 de febrer del 2010

Introducció



Bon dia Dimoniets!

Com esteu?

He creat aquest blog per poder compartir tot allò que anem aprenent durant les classes que farem plegats.

Aquesta pàgina ens serà molt útil per aprendre molt més sobre allò que treballarem a classe.


Jo us aniré penjant informació que crec que és interessant que conegueu, algun joc i/o activitat amb la qual podreu ampliar el que sabeu i aneu aprenent...

D'aquesta manera, cadascú de nosaltres des de casa podrà saber més sobre aquells temes que es parlin a classe , posar en pràctica allò que ha après o coneix, així com buscar aquella informació que us demani per treballar junts a classe.

Ah! També, aquest blog serveix perquè vosaltres hi participeu. I segur que us preguntareu, com? Doncs, molt fàcil! Donant la vostra opinió i/o explicant alguna anècdota o experiència que hagiu viscut. Això sí, sempre ha de tenir relació amb el que s'explica a l'entrada del blog. I això ho podreu fer a l'apartat on posa "comentaris".

Per tant, a partir d'ara aquesta eina passa a ser un recurs molt útil per tots nosaltres i amb la qual tots hi podrem treballar.

I per acabar, dir-vos que us animo a
col·laborar i a aportar totes aquelles experiències i opinions que ens permetin fer del nostre blog un recurs útil per a tots nosaltres i per a totes aquelles persones que el llegeixin.

...preparats per aprendre força?

Doncs va, vinga comencem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada